obey-robots.txt

Nog geen lid?

Word lid!
Lees ook de disclaimer.

Navigatie

Gratis adverteren

Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.

Enquête

De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!"

ja
Enquête: De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!" ja 81% [17 stemmen]
81% [17 stemmen]

nee
Enquête: De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!" nee 19% [4 stemmen]
19% [4 stemmen]

Stemmen: 21
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 jul 2006

Enquête-archief

Gebruikers Online

· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 75
· Nieuwste lid: LM5NL

Delen/Favorieten

Inloggen / Registreren

Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Shoutbox

U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

12 mei 2014, 13:21
Mensen met een laag inkomen hebben het aan zichzelf te danken. “Geregeerd door degenen die het verdienen”, dit is een goed standpunt. Iedereen die zijn best doet en hard werkt moet goed kunnen v

23 juni 2012, 20:13
Wij vertrouwen stemcomputers niet

Bits of Freedom

Onderwerp bekijken

Met steeds meer electronische mogelijkheden moeten we onze privacy goed in de gaten houden en ons niet laten meeslepen door (angst voor terroristische) sentimenten.
 Onderwerp afdrukken

Iedere hobbyist kan uitzoeken welke maat en omvang kleding iemand heeft,

karel
et Amerikaanse kledingconcern American Apparel geeft hackers de mogelijkheid om te ontdekken wat voor kleren haar klanten dragen. Alle Kleren in de winkels zullen namelijk van RFID-tags worden voorzien, die iedereen met een RFID-lezer kan uitlezen. In eerste instantie ging het om een pilot in New York. Dit was zo'n succes, dat het concern de tags ook in de overige 128 Amerikaanse winkels wil doorvoeren. In tegenstelling tot de pilot zal men dan de RFID-tags niet meer uitschakelen.

Het bedrijf kocht onlangs 1 miljoen RFID-tags die de bedrijfsvoering efficinter moeten maken. De RFID-tag bestaat uit twee delen, een gentegreerd circuit (IC) en een antenne. Het IC is verantwoordelijk voor de opslag en verwerking van de data, terwijl de antenne de signalen ontvangt en verstuurt. Als een klant een iets koopt, leest de RFID-lezer de informatie. De lezer geeft de informatie van de tag door aan een systeem dat de voorraad bijhoudt. Zo weet het magazijnpersoneel wat er gekocht is. Plaatst men een nieuw exemplaar, wordt de tag weer ingelezen en verstuurt en de voorraad bijgewerkt.

Dat de privacy hiermee in het geding komt is iets dat bijna zeker is. Een groep onderzoekers demonstreerde laatst hoe ze 256 RFID-tags tegelijkertijd kunnen uitlezen en het bedrijf Mojix lanceerde een technologie waarmee de chips op een afstand van 200 meter zijn te lezen. Voor bedrijven is er weinig reden om de RFID-tags van bijvoorbeeld encryptie te voorzien, aangezien er in tegenstelling tot creditcardgegevens geen financile informatie op het spel staat. Dit betekent wel dat straks elke handige hobbyist kan uitzoeken welke maat en omvang iemand heeft, iets wat veel mensen liever voor zichzelf houden.

Bron Security.nl


Makkelijk om straks zitplaatsbelasting in te voeren.
Politiek is, "Uitspraken doen en dan zeggen dat je het nooit gezegd hebt.".
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden

Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Iedere hobbyist kan uitzoeken welke maat en omvang kleding iemand heeft,', te verwijzen!

BBcode:
HTML:

Vergelijkbare onderwerpen

Onderwerpen Forum Antw. Laatste bericht
Online is iedere Nederlander verdacht Privacy 1 02 februari 2007, 14:38
Verwerkingstijd: 0.04 seconden
1,856,150 unieke bezoeken