obey-robots.txt

Nog geen lid?

Word lid!
Lees ook de disclaimer.

Navigatie

Gratis adverteren

Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.

Enquête

De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!"

ja
Enquête: De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!" ja 81% [17 stemmen]
81% [17 stemmen]

nee
Enquête: De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!" nee 19% [4 stemmen]
19% [4 stemmen]

Stemmen: 21
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 jul 2006

Enquête-archief

Gebruikers Online

· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 75
· Nieuwste lid: LM5NL

Delen/Favorieten

Inloggen / Registreren

Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Shoutbox

U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

12 mei 2014, 13:21
Mensen met een laag inkomen hebben het aan zichzelf te danken. “Geregeerd door degenen die het verdienen”, dit is een goed standpunt. Iedereen die zijn best doet en hard werkt moet goed kunnen v

23 juni 2012, 20:13
Wij vertrouwen stemcomputers niet

Bits of Freedom

Artikelen Hierarchie

Politiek

Politici steeds dommer of burger steeds slimmer?

Door het programma ‘gaat ie mee of zegt ie nee?’ van 3FM DJ Giel Beelen zijn onlangs twee politici opgestapt. Hun kennis werd op de proef gesteld, maar blijkbaar vindt het Haagse pluche het belangrijker om de eigen status hoog te houden, dan aan te geven het niet meer te snappen. Wat vinden politici eigenlijk belangrijker, status of openheid? Hebben politici misschien last van statusangst?

Meedoen en meepraten is dus belangrijker dan dat je erkent van het onderwerp niets af te weten. Mensen verdienen een status door eigen inzet en mensen willen deze status natuurlijk niet kwijt. Maar mogen politici zo ver gaan om de eigen status hoog te houden? Gaan politici te ver in het behouden van de eigen status door mee te lullen in onderwerpen die totaal nergens op slaan?
Ineke van Gent, Tweede Kamerlid voor Groenlinks was één van de geïnterviewden door 3FM. Zij was er van overtuigd dat Richard Nixon Obama in de strijd voor het presidentschap kon bijstaan. What the fuck, Nixon is in 1994 overleden! Een poosje later meldde ze op Twitter dat ze was ‘natgegaan’. Terugkomend op de status van politici, geloven wij Ineke van Gent nog als zij iets te vertellen heeft na dit incident? Ineke heeft zelf ook haar statusverlies zien aankomen en heeft ontslag genomen.
Nu we het toch over meepraters hebben, kennen jullie John Leerdam nog? Even een korte schets. John is fel tegen de vervroegde vrijlating van de straatterrorist Jaël Jablabla en houdt van de band Glen & the Kuckucks. Is John misschien in de badkamer uitgegleden tijdens het horen van deze muziek en heeft hij zo de immens bekende nepterrorist bedacht? Wie weet, maar wat ik wel weet is dat John de biezen heeft gepakt en is vertrokken naar Atlantis, want deze stad bestaat volgens John.
Dit wetende, hoe gaat Nederland naar de stembus in September? Hoe groot is de geloofwaardigheid nog van politici? Wat weegt voor Den-Haag zwaarder, een geloofwaardig verkiezingsprogramma of een stel enorm ‘goede’ politici die zich overal door weten te bluffen? Want er is natuurlijk geen één partij die er openlijk voor wil uitkomen dat haar verkiezingsprogramma zwakke punten heeft.

Door blufpolitiek komen we in Nederland niet verder. Immers, het gaat niet om de poppetjes, maar om het spel. Misschien moeten we deze leus eens gaan introduceren in Den-Haag…

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.

Waardering

Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Verwerkingstijd: 0.02 seconden
1,861,456 unieke bezoeken