obey-robots.txt

Nog geen lid?

Word lid!
Lees ook de disclaimer.

Navigatie

Gratis adverteren

Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.

Leden enquête

De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!"

ja
ja
81% [17 stemmen]

nee
nee
19% [4 stemmen]

Stemmen: 21
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 15 Jul 2006

Enquête archief

Gebruikers Online

· Gasten online: 3

· Leden online: 0
· Nieuwste lid: LM5NL

Delen/Favorieten

Inloggen

Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

No messages have been posted.
Wij vertrouwen stemcomputers niet

Bits of Freedom

Marijnissen haalt hard uit naar Balkenende

Marijnissen sprak smalend over het motto 'fatsoen moet je doen' van de premier. Hij vroeg zich hardop af wat er fatsoenlijk aan is dat er niet voldoende thuiszorg is, dat topinkomens in het bedrijfsleven steeds hoger worden of dat kinderen opgesloten worden in een cel omdat er te weinig opvang is.
,,Je kunt wel roepen dat we het samen moeten doen, maar je hebt vier jaar lang alles gedaan met je rug naar de mensen'', hield Marijnissen Balkenende voor.
Meer van hetzelfde
De SP kiest onomwonden voor een linkse coalitie met de PvdA, maar vreest dat de sociaaldemocraten na de stembusgang op 22 november toch voor het CDA zullen kiezen. Maar dat wordt weer meer van hetzelfde, waarschuwde de zaterdag officieel tot SP-lijsttrekker gekozen Marijnissen.
,,Hetzelfde als we de laatste 25 jaar al hebben gezien. CDA, PvdA en VVD die na elke verkiezing een stoelendans houden met als uitkomst dat ze in verschillende samenstelling gewoon hetzelfde, liberale beleid uitvoeren.'' Met een stem op de SP kan de kiezer volgens Marijnissen de PvdA ,,links houden, de VVD naar huis sturen en Balkenende IV onmogelijk maken''.
Aftoppen
In het verkiezingsprogramma kiest de SP voor het 'aftoppen' van de hypotheekrenteaftrek, extra geld voor onderwijs en gezondheidszorg, afschaffing van de no-claimregeling en gratis openbaar vervoer voor kinderen tot 12 jaar en ouderen.
De ongeveer 700 aanwezige SP-leden stellen zaterdag het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vast. Ondanks de meer dan 400 ingediende wijzigingsvoorstellen worden geen grote aanpassingen van het verkiezingsprogramma verwacht.

Comments

No Comments have been Posted.

Post Comment

Please Login to Post a Comment.

Ratings

Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Verwerkingstijd: 0.06 seconden
2,008,261 unieke bezoeken