obey-robots.txt

Nog geen lid?

Word lid!
Lees ook de disclaimer.

Navigatie

Gratis adverteren

Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.

Leden enquête

De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!"

ja
ja
81% [17 stemmen]

nee
nee
19% [4 stemmen]

Stemmen: 21
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 15 Jul 2006

Enquête archief

Gebruikers Online

· Gasten online: 2

· Leden online: 0
· Nieuwste lid: LM5NL

Delen/Favorieten

Inloggen

Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

No messages have been posted.
Wij vertrouwen stemcomputers niet

Bits of Freedom

Onderwerp bekijken

 Onderwerp afdrukken
CDA wil kostwinnaarskorting afschaffen
Bert2006
- Als het aan het CDA ligt, verdwijnt het belastingvoordeel voor kostwinners. Nu krijgen gezinnen waarin maar één partner werkt, een vaste korting van tweeduizend euro. Het CDA-congres sprak vrijdag uit dat deze heffingskorting moet worden geschrapt.

Wel moeten de kinderbijslag en de kindertoeslag dan omhoog. De CDA-jongeren vroegen vergeefs om het behoud van de heffingskorting. Gezinnen moeten zelf kunnen bepalen of beide partners werken, vinden ze.

De korting wordt, als het aan het CDA ligt, alleen afgeschaft voor vrouwen die nu jonger zijn dan 34 jaar. De partij wil zo meer mensen aan werk helpen. Het CDA wil verder, dat partners die betaald gaan werken over de eerste zesduizend euro geen belasting meer hoeven te betalen.

Het ideaalbeeld van de christendemocraten is, dat beide partners in ieder geval 1 dag van de werkweek zelf voor de kinderen zorgen, zodat kinderen maximaal drie dagen kinderopvang krijgen.

Volgens de SGP laat het CDA met deze plannen juist de gezinnen in de steek. "Wie de heffingskorting schrapt, drijft beide ouders de arbeidsmarkt op, en dat kan niet anders dan slecht uitpakken voor mannen, vrouwen en kinderen'', zei SGP-voorman Bas van der Vlies vrijdag op een partijbijeenkomst in 's-Gravenpolder.

Bron: Nieuws.nl

Quote

Jahoor, ze hebben toendertijd dat `belastingvoordeel' bij de werkende partner (lees: meestal de man) van zijn inkomen weggehaald, toch? Na het zuur nu het `zoet'; gelooft u het zelf, nee he!!!!

Niemand is volmaakt en perfect, laat `n ander in eigen waarde.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Antwoorden

Gebruik BBcode of HTML om naar; 'CDA wil kostwinnaarskorting afschaffen', te verwijzen!

BBcode:
HTML:
Verwerkingstijd: 0.03 seconden
2,006,474 unieke bezoeken