obey-robots.txt

Nog geen lid?

Word lid!
Lees ook de disclaimer.

Navigatie

Gratis adverteren

Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.

Leden enquête

De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!"

ja
ja
81% [17 stemmen]

nee
nee
19% [4 stemmen]

Stemmen: 21
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 15 Jul 2006

Enquête archief

Gebruikers Online

· Gasten online: 2

· Leden online: 0
· Nieuwste lid: LM5NL

Delen/Favorieten

Inloggen

Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

No messages have been posted.
Wij vertrouwen stemcomputers niet

Bits of Freedom

Onderwerp bekijken

 Onderwerp afdrukken
Ook CDA wil af van no-claim
Bert2006
DEN HAAG - Een woedende CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen wil in 2007 af van de no-claimregeling in de zorg, nu blijkt dat deze geen 2 miljard euro aan besparingen oplevert maar slechts 150 miljoen.

Hij is er stomtoevallig achter gekomen dat het gezaghebbende Centraal Plan Bureau (CPCool in een een-tweetje met de FNV de no-claim afserveert.

"Het is van de zotte dat de FNV dit eerder hoort van het CPB dan de politieke partijen. Maar als de informatie klopt, dan zijn wij de eersten om de no-claim af te schaffen en zal ons verkiezingsprogramma worden aangepast" , aldus de boze Verhagen.

Het beoogde effect van de no-claim, een grote besparing omdat mensen veel minder gebruik zouden gaan maken van medische zorg, blijkt lelijk tegen te vallen, zo staat volgens Verhagen in vertrouwelijke informatie van de FNV en het CPB, waar hij de hand op heeft weten te leggen.

Bron: Telegraaf.nl

Quote

Reactie: Ach gut, het CDA heeft zich 2 miljard lopen rijk rekenen (over de ruggen van de patienten) en valt het plannetje in het water wanneer het wordt nagerekend. Haalt Verhagen de kerst? Wat vindt u daarvan?
 
kiesverstandig
Weer typisch een politiek verhaal. Iets moois bedenken, maar niet de gevolgen kunnen inschatten! Als het dan als een boemrang terug dreigt te komen lekker veel ophef maken en het straatje schoon vegen.
Politici zijn net als de wind; "zoals de wind waait, draait mijn mening".
 
Bert2006
Tja, wij maar denken dat ze eerder weet hebben van die constatering van tegenvallend resultaat. Nu brullen ze - zogenaamd - moord en brand over het laatstgenoemde en onderlinge kennisgeving tussen CPB & FNV; hier zit ook een addertje onder het gras. Welke: dan zal de FNV haar looneisen voor 2007 moeten bijstellen!!!
FNV moet dit politieke spelletje wel doorzien.
En, nog wat: CDA gaat n.a.v. hiervan hun verkiezingsprogramma aanpassen, wat dan: de fundimentale draagkracht v.h. gezin?????????????
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Antwoorden

Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ook CDA wil af van no-claim', te verwijzen!

BBcode:
HTML:
Verwerkingstijd: 0.06 seconden
2,008,721 unieke bezoeken