obey-robots.txt

Nog geen lid?

Word lid!
Lees ook de disclaimer.

Navigatie

Gratis adverteren

Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.

Leden enquête

De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!"

ja
ja
81% [17 stemmen]

nee
nee
19% [4 stemmen]

Stemmen: 21
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 15 Jul 2006

Enquête archief

Gebruikers Online

· Gasten online: 1

· Leden online: 0
· Nieuwste lid: LM5NL

Delen/Favorieten

Inloggen

Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

No messages have been posted.
Wij vertrouwen stemcomputers niet

Bits of Freedom

Onderwerp bekijken

 Onderwerp afdrukken
VVD wil lagere belasting
karel
De VVD wil in de komende kabinetsperiode de belasting voor iedereen met 3 procent verlagen en 2,3 miljard bezuinigen op de sociale zekerheid, onder meer door de bijstand voor mensen onder de 27 jaar af te schaffen. Dit staat in het verkiezingsprogramma, dat de liberalen maandag presenteren.

Ingewijden bevestigen bovendien dat de VVD daarin pleit voor gratis kinderopvang voor werkenden.

De VVD gaat in het programma uit van een economische groei van gemiddeld 1,75 procent per jaar. Die groei is, onder meer doordat meer belasting kan worden geheven, goed voor een extra opbrengst voor de overheid van 6,5 miljard euro. Doordat er bovendien bezuinigd gaat worden op sociale zekerheid, gezondheidszorg en woningcorporaties, zien de liberalen de mogelijkheid om 17 miljard aan nieuwe uitgaven te doen.

De VVD pleit in het programma ook voor een harde aanpak van geweld op straat en vermindering van de successierechten, die betaald moeten worden bij erfenissen. Het programma is opgesteld door een commissie onder leiding van Ben Verwaayen, de topman van British Telecom.

AOW-leeftijd

Eerder werd al duidelijk dat de VVD niet de AOW-leeftijd wil verhogen om het probleem van de vergrijzing aan te pakken. In het programma staat wel dat in cao's de verplichting om het aanvullend pensioen op 65 jaar te laten ingaan, geschrapt dient te worden.

De VVD wil ook het aantal bestuurders, van gemeenteraden tot Tweede Kamer, met een kwart verminderen. De Randstad kan één provincie worden en er moet één ministerie voor Veiligheid komen, dat gaat over bestrijding van rampen en terrorisme.


Bron: NieuwNieuws
 
karel
Verkiezingen -> mooi weer spelen -> kadootjes uitdelen -> veel beloven -> kiezers paaien -> de tegenpartij zwart maken.Shock

Regeren -> compromissen zoeken, daardoor geen beloftes inlossen -> gericht op zelfbehoud en eigenbelang -> inpopulaire maatregelen.Shock

4 jaar wachten -> zelfde circus -> andere poppetjes -> .... Angry
 
wica
Eens in de 4 jaar mogen mee doen aan dit proces. Tijdens de verkeizingen hoop beloven, maar zodra 't er zit. Gaat het zijn eigen gang.

Het leuke is dat de burger er aan mee doet.
Gewijzigd door wica op 27 August 2006, 14:58
 
karel

Quote

wica schreef:
Eens in de 4 jaar mogen mee doen aan dit proces. Tijdens de verkeizingen hoop beloven, maar zodra 't er zit. Gaat het zijn eigen gang.

Het leuke is dat de burger er aan mee doet.


Leuk? Deze website probeert de mensen te vertellen dat het ook anders kan. Wel meedoen, maar tegelijkertijd toch weer niet. Als protest je stem ongeldig laten verklaren!
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Antwoorden

Gebruik BBcode of HTML om naar; 'VVD wil lagere belasting', te verwijzen!

BBcode:
HTML:
Verwerkingstijd: 0.03 seconden
2,006,505 unieke bezoeken