obey-robots.txt

Nog geen lid?

Word lid!
Lees ook de disclaimer.

Navigatie

Gratis adverteren

Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.

Enquête

De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!"

ja
Enquête: De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!" ja 81% [17 stemmen]
81% [17 stemmen]

nee
Enquête: De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!" nee 19% [4 stemmen]
19% [4 stemmen]

Stemmen: 21
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 jul 2006

Enquête-archief

Gebruikers Online

· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 75
· Nieuwste lid: LM5NL

Delen/Favorieten

Inloggen / Registreren

Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Shoutbox

U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

12 mei 2014, 13:21
Mensen met een laag inkomen hebben het aan zichzelf te danken. “Geregeerd door degenen die het verdienen”, dit is een goed standpunt. Iedereen die zijn best doet en hard werkt moet goed kunnen v

23 juni 2012, 20:13
Wij vertrouwen stemcomputers niet

Bits of Freedom

Onderwerp bekijken

Post hier suggesties, ideen, opmerkingen
 Onderwerp afdrukken

##### Sterrenhotel HVB

HansjeOngelijk
***** Sterrenhotel HVB

Zoekt u ruimte en rust, dan bent u hier op de juiste plek. Dit hotel is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving. De luxe suites zijn voorzien van een eenpersoonsbed inclusief wc en een eigen wastafel. Deze kamer biedt u tevens een eigen bureau, stoel en flat screen TV.

Het linnengoed wordt voor u verzorgd en het hotel biedt een sfeervol restaurant waar driemaal per dag een maaltijd wordt aangeboden. De prijs die u hiervoor betaalt begint bij het overtreden van de wet.

In de huidige Nederlandse samenleving lijkt het steeds meer alsof criminelen beloond worden voor hun daden. Krijgen de daders daadwerkelijk wat ze verdienen? Dat vragen wij ons af…

De huidige samenleving gaat ervan uit dat je krijgt wat je verdient. Misdadigers krijgen een plek in de luxe gevangenis, omdat ze dat hebben verdiend met het begaan van hun misdaad(?). Daarentegen is het voor veel gezinnen onmogelijk om rond te komen. Ze leven in armoede, en hebben elke maand moeite met het betalen van de rekeningen. Ze zakken steeds dieper weg, maar hé: die hebben dit toch ook verdient? Ze hadden maar een misdaad moeten begaan, want dan hadden ook zij een luxer leven verdient!

De wetgeving lijkt erop gericht te zijn mensen nog nauwelijks écht te straffen voor hun daden. Het verblijf in een gevangenis wordt steeds luxer en de hiërarchie verdwijnt tussen gedetineerde en bewaker. Omkoping, manipulatie en dergelijke. Heeft een gedetineerde iets nodig van een bewaker, dan is deze om te kopen met een pakje sigaretten. Waar is de harde aanpak gebleven? Verdienen deze mensen nog een plek in onze maatschappij?

Wanneer de gedetineerden na hun luxe verblijf weer terugkeren in de samenleving blijkt maar al te vaak dat ze opnieuw de fout in gaan en niets hebben geleerd van hun detentie. Ze keren terug naar het voor hun zo vertrouwde milieu. Het milieu waarin ze hebben geleerd hun leven te leiden buiten de normen van de maatschappij om. Wat is dan het nut van hun straf geweest?! Het terugvallen in hun milieu en in het overtreden van de wet heeft grotendeels te maken met de luxe binnen de gevangenismuren. Als zij hun straf niet langer als straf ervaren, waarom zouden ze dan veranderen?

Oude-gevangenis-wordt-hotel-roermond
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden

Gebruik BBcode of HTML om naar; '##### Sterrenhotel HVB', te verwijzen!

BBcode:
HTML:
Verwerkingstijd: 0.04 seconden
1,870,024 unieke bezoeken