obey-robots.txt

Nog geen lid?

Word lid!
Lees ook de disclaimer.

Navigatie

Gratis adverteren

Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.

Leden enquête

De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!"

ja
ja
81% [17 stemmen]

nee
nee
19% [4 stemmen]

Stemmen: 21
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 15 Jul 2006

Enquête archief

Gebruikers Online

· Gasten online: 1

· Leden online: 0
· Nieuwste lid: LM5NL

Delen/Favorieten

Inloggen

Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

No messages have been posted.
Wij vertrouwen stemcomputers niet

Bits of Freedom

Onderwerp bekijken

 Onderwerp afdrukken
Sloop de deportatiemachine
kiesverstandig
k5lj19hasmmm3ycqknuculk05h1m2m4


Quote

Het ministerie van Justitie onderzoekt wat het kan doen tegen een website die zich tegen de 'deportatiemachine' keert. VVD-Kamerlid Henk Kamp spreekt op BNR Nieuwsradio vandaag van "een poging tot terreur."

Onder het motto 'Sloop de deportatiemachine' zijn adresgegevens van onder meer bouwbedrijven en architecten geplaatst omdat ze bijvoorbeeld aan bajesboten of uitzetcentra hebben gewerkt. Zo staan de adresgegevens van KLM op de site omdat haar vliegtuigen worden gebruikt om asielzoekers uit te zetten. Ook de papierleverancier van de Immigratie- en Naturalisatiedienst moet het ontgelden.

Rita Verdonk, die reeds geruime tijd streng wordt bewaakt wegen bedreiging, doet aangifte tegen de site. Zij staat met huisadres en privé-telefoonnummer genoemd op de site. De lijsttrekker wil dat haar gegevens per direct van internet worden verwijderd. Ook de op de site genoemde kamerleden Henk Kamp (VVD) en Wim van de Camp (CDA) vinden dat de website uit de lucht moet.

De makers van de site, die in Brazilië wordt gehost, schrijven in een 'handleiding': "Opgenomen privé-informatie over personen is bedoeld om een beeld van de achtergronden van deze personen te geven. Het valt aan te raden gegevens op een andere manier te checken, wanneer je van plan bent hier wat mee te doen."

Onder het motto 'zoek de verantwoordelijken op!' bevat de site gegevens van de directeur van de IND tot bedrijven die detentiecentra bouwen, van de bewakers tot de catering: adres- en achtergrondgegevens zijn door hen in de openbaarheid gegooid. Zoals die van politici (o.a. Kamp, Verdonk, Albayrak), topambtenaren, politiefunctionarissen, managers en directeuren die te maken hebben het de uitzetting van illegalen.

Privé-adressen, telefoonnummers, e-mailadressen, zelfs de namen van vrouw en kinderen worden, indien voorhanden, vermeld. "Voor uitgebreidere informatie kun je vaak de site van de betreffende instantie/het betreffende bedrijf bezoeken of zoekmachines gebruiken", melden de samenstellers. "De privé-informatie over personen is bedoeld om een beeld van de achtergronden van hen te geven."

De site bevat tevens een opsomming van detentiecentra en –boten voor vluchtelingen en illegalen. Tot in detail worden de bedrijven en architecten opgesomd die betrokken waren bij de bouw van de gevangenissen, en de beveiligingsbureaus die dagelijks toezicht houden. Ook de directeurs van instanties die personeel werven voor de detentiecentra moeten het ontgelden.

Bron Ravage Digitaal


Vind u dat dit mag? Reageer hieronder.
Gewijzigd door kiesverstandig op 19 May 2008, 19:29
Politici zijn net als de wind; "zoals de wind waait, draait mijn mening".
 
karel

Quote

Onderzoek naar anti-IND-websiteSloop de deportatiemachine! Dat is het motto van een website die zich keert tegen de IND, de Immigratie- en Naturalisatiedienst.

StrafbaarJustitie gaat kijken of de website strafbaar is. Op de site staan namen, adressen en telefoonnummers van politici en IND-medewerkers die te maken hebben met de uitzetting van asielzoekers. Van sommige medewerkers is een foto geplaatst.
AnoniemBezoekers wordt gevraagd om anoniem extra informatie te leveren over iedereen die betrokken is bij de 'deportatiemachine'.
MedeverantwoordelijkenDe anonieme makers van de website zeggen dat hun site is bedoeld voor het verstrekken van informatie over instanties, bedrijven en personen die 'medeverantwoordelijk zijn voor het tegenhouden, opsluiten en deporteren van vluchtelingen'.
Bron RTL


Ik ben benieuwd wat hier uitkomt.
Politiek is, "Uitspraken doen en dan zeggen dat je het nooit gezegd hebt.".
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Antwoorden

Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Sloop de deportatiemachine', te verwijzen!

BBcode:
HTML:
Verwerkingstijd: 0.04 seconden
2,009,334 unieke bezoeken