obey-robots.txt

Nog geen lid?

Word lid!
Lees ook de disclaimer.

Navigatie

Gratis adverteren

Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.

Enquête

De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!"

ja
Enquête: De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!" ja 81% [17 stemmen]
81% [17 stemmen]

nee
Enquête: De Stemcomputer moet een extra knop krijgen met de tekst, "Maak mijn stem ongeldig!" nee 19% [4 stemmen]
19% [4 stemmen]

Stemmen: 21
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 jul 2006

Enquête-archief

Gebruikers Online

· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 75
· Nieuwste lid: LM5NL

Delen/Favorieten

Inloggen / Registreren

Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Shoutbox

U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

12 mei 2014, 13:21
Mensen met een laag inkomen hebben het aan zichzelf te danken. “Geregeerd door degenen die het verdienen”, dit is een goed standpunt. Iedereen die zijn best doet en hard werkt moet goed kunnen v

23 juni 2012, 20:13
Wij vertrouwen stemcomputers niet

Bits of Freedom

Weblinks: Weblinks van diverse partijen

CDA
Het CDA is een moderne christen-democratische volkspartij. Voor de christen-democratie staat de gemeenschap centraal, de samenleving van mensen die elk voor een stukje van de wereld verantwoordelijk zijn. Het gezin, de school, de wijk, de vereniging; zij vormen de ruggengraat van de samenleving.
Datum toegevoegd: 20 sep 2006 Bezoeken: 765
Christenunie
De ChristenUnie in het kort
De ChristenUnie is opgericht op 22 januari 2000 na de politieke fusie tussen GPV en RPF. Een jonge partij dus, maar wel met een rijke historie die vorm kreeg door denkers als Augustinus, Luther, Calvijn, Groen van Prinsterer en Abraham Kuyper.
Datum toegevoegd: 20 sep 2006 Bezoeken: 766
D66
Op 14 oktober 1966 wordt in Amsterdam de Politieke Partij Democraten '66 opgericht. In de loop der jaren ontwikkelt de partij zich van een radicaal-democratische vernieuwingsbeweging tot een gevestigde politieke partij. De geschiedenis van D66 kent sterk wisselende successen, maar bijna 40 jaar na haar oprichting laat het vaak voorspelde verdwijnen van de partij nog steeds op zich wachten. Hoe is D66 gedurende haar bestaan omgegaan met haar oorspronkelijke doelstellingen: radicale democratisering van politiek en samenleving, het doorbreken van de partijpolitieke verhoudingen en pragmatische, niet ideologische politiek.
Datum toegevoegd: 20 sep 2006 Bezoeken: 719
Groenlinks
GroenLinks werd opgericht op 24 november 1990. De geschiedenis van GroenLinks begint bij haar voorlopers: de PSP (Pacifistische Socialistische Partij), de PPR (Politieke Partij Radicalen), de EVP (Evangelische Volkspartij) en de CPN (Communistische Partij Nederland). Deze linkse partijen hadden de gevestigde politiek al jarenlang met hun kritiek bestookt. De PSP had een pacifistische visie, de CPN een communistische, de PPR had vooral oog voor het milieu en de EVP had zichzelf de evangelische opdracht gegeven te strijden voor een rechtvaardige samenleving.
Datum toegevoegd: 20 sep 2006 Bezoeken: 747
Leefbaar Nederland
Leefbaar Nederland is geen partij die over alles een mening heeft. Dat moet niet en is ook in strijd met de echte democratie. Het is veel belangrijker dat de mening van de bevolking(demos) voortdurend wordt gepeild.

Datum toegevoegd: 20 sep 2006 Bezoeken: 848
PvdA
De PvdA is een vereniging van meer dan 60.000 leden die samen bepalen wat er moet gebeuren. Die leden zijn actief in meer dan 500 plaatselijke afdelingen en twaalf gewesten. Afgevaardigden uit die plaatselijke afdelingen vormen samen het Congres, het hoogste orgaan van de PvdA.
Voorzitter van de PvdA is Michiel van Hulten, politiek leider en voorzitter van de Tweede Kamer fractie is Wouter Bos. De PvdA is in Europees verband lid van de PES (Partij van Europese Socialisten) en mondiaal van de SI (Socialistische Internationale).
Datum toegevoegd: 20 sep 2006 Bezoeken: 745
SGP
De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) werd opgericht op 24 april 1918 in Middelburg. De aanzet werd gegeven door ds. G.H. Kersten. Hij richtte de SGP op omdat hij van mening was dat het staatkundig en maatschappelijk leven gebaat is bij een bestuur dat overeen komt met de bijbelse waarden en normen.
Datum toegevoegd: 20 sep 2006 Bezoeken: 764
SP
Zonder leden geen partij.
Veel meer nog dan voor andere partijen geldt dat voor een actieve beweging als de SP. Sinds begin 2005 is de SP de derde partij van Nederland in ledental (vergelijk de ledenontwikkeling vanaf 1992). En onder al die SPers (momenteel 45580) zijn er ongekend veel actief betrokken bij hun partij. Liefst 29 procent steekt mee de handen uit de mouwen.
Datum toegevoegd: 20 sep 2006 Bezoeken: 760
VVD
Vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid van alle mensen vormen de liberale beginselen. Deze zijn vastgelegd in de Beginselverklaring van de VVD.
Datum toegevoegd: 20 sep 2006 Bezoeken: 757
Verwerkingstijd: 0.11 seconden
1,856,083 unieke bezoeken